Och sedan kom hösten…

Och sedan kom höstenStopp! Först kommer ju sommaren. Den är inte över än hoppas jag (fast det kan man tro så som det blåser utanför fönstret). En av böckerna på min sommarboklista är i alla fall Persikosommar (Peaches på engelska) av Jodi Lynn Anderson. Den är en av alla böcker jag inte hunnit med än. En pärla har jag hört!

När jag bläddrade i bokkatalogen häromdagen såg jag att tvåan kommer på svenska i november. Och sedan kom hösten ska den heta. Så här står det om den: ”De tre tjejerna som fann varandra i Persikosommar har ett tufft år framför sig. De kommer att upptäcka att bittra farväl, försoning och nya vägar hör till livet”. Spännande, eller hur? Tvåan har precis kommit ut i USA, men där heter den The secrets of peaches. Trean, Love and peaches, kommer på engelska i december.

Jag önskar så att ni alla fick se det superfina omslaget till Och sedan kom hösten, men jag kan inte hitta det någonstans?! Jag har dock börjat nysta i detta mysterium, och jag vågar lova att ni inom kort får se det här på Bokfreak!

En kommentar

  1. Ellinor

    Åh, koolt. Jag trodde inte att det skulle bli en serie.. så där ser man.men persikosommar är jätte bra, så något att se fram emot då 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s