Vampyren i Blackeberg som film

För alla er som har läst boken Vampyren i Blackeberg (eller den tjockare varianten som kom ut först, dvs. Låt den rätte komma in) kommer en glad nyhet. Historien har filmats nu under vintern och kommer ha premiär på de svenska biograferna den 24:e oktober i år. Här kan ni se en trailer som faktiskt får filmen att verka är otäckare än mycket jag sett på film. (Varning till er som lätt får mardrömmar!) Och ni som inte känner till boken – läs!

2 comments

  1. H

    Vågar inte kolla på trailern. Även om den säkert är spännande och bra. Vill inte tjuvkika innan jag ser filmen i oktober. Ser verkligen fram emot den.Jag håller på och läser boken just nu och är helt fast. Den är fruktansvärd och jobbig och spännande och välskriven och allt möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s