Andraboken

Nu kommer snart Malin Isakssons andrabok! Rör vid mig! heter den och handlar om Ann, Liljan, Jane, Matti och Sofia som börjar gymnasiet. ”Alla längtar de efter att leva fullt ut, utan begränsningar! Den som inte lever fullt ut kommer aldrig att bli lycklig. De fem tjejerna sluter ett förbund. Tillsammans kan de vara mer sig själva, våga mer. Då behöver de inte fundera över hur en tjej ska vara – de kan göra vad som faller dem in, utan att behöva ta konsekvenserna. Eller?”

Jag läste Brännhett tidigare i våras och gillade skildringen av tjejerna som bokstavligen slåss för sina liv starkt!

Det kommer en hel del andraböcker i år faktiskt. Jag har redan läst Emma Granholms Liv & Lovisa. En annan är Johanna Lindbäcks Min typ brorsa. Och det finns fler. Jag älskar att läsa den första boken av en ny författare, men det är nästan lika roligt att läsa den andra. Se om de håller liksom…

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s