Förgiftade äpplens klubb

Förgiftade äpplens klubbBöcker med snygga framsidor får alltid mitt bibliotekariehjärta att dunka fortare. Nu har jag hittat en läcker bok. Den påminner lite grann om Desperate Housewives på nåt sätt (äpplet månne). Boken handlar INTE om desperata hemmafruar utan om desperata tonårstjejer. De tre tjejerna som boken handlar om träffas på en Internatskola där de kommer på att de har en sak väldigt gemensamt – ELAKA styvmammor. Tillsammans lägger de upp en grotesk plan….. för att bli av med sina så kallade mammor. Boken kommer i september! Författaren heter Lily Archer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s