AUDREY av Robin Benway

Min fina kompis Jennie kom till mig igår och sa att hon hade fått en ny bok på posten som verkade väldigt smarrig. Ett klatschigt omslag med en ganska otippad story var bilden hon målade upp. Jag blev så klart eld och lågor och undrade VAD det kunde vara för en fantastisk bok?!?!?! Problemet var bara att Jennie inte för sitt liv kunde komma på titeln. SÅNT GÖR MIG GALET SPÄND OCH NYFIKEN! Men så imorse kom ett sms: ”Audrey av Robin Benway”. Då släppte besattheten lite. En bok som jag hade sett i Barnens Böcker men egentligen inte fastnat för mer än något annat. Men nu bara måste jag läsa den. PRONTO. Helst idag och nu. Ibland behöver man lite hjälp på traven för att kunna se sånt man inte sett när man tittar med sina vanliga ögon. Amen… vad handlar boken om då kanske ni tänker nu… Här kommer ett utdrag från förlagets sida:

”När Audrey Cuttler bryter upp från sin egotrippade pojkvän Evan, sångaren i bandet The Do-Gooders, har hon ingen aning om vilka konsekvenser detta får. Efter uppbrottet skriver Evan av sig sin sorg i en låt han döper till Audrey. En låt som otippat klättrar upp på landets alla topplistor och blir en megahit. Och Audrey Cuttler – är plötsligt berömd! Ofrivilligt. Fans invaderar nu hennes skola, reportrar ringer ner hennes telefon för att få en intervju. Och Simon, stjärnan i bandet Lolita, vill ha henne som sin musa. Papparazzi-fotografer lurar i buskarna och på nätet dokumenteras varje steg hon tar.

Audrey kan inte längre hänga ute som förr med sina bästa vänner, eller vara för sig själv med sin nya kille. Följ med Audrey på hennes berg- och dalbane-liknande resa kantad av feta rubriker, skandaler, vild lycka och värsta olycka. Och missa inte när hon konfronterar sitt ex på MTV – samt tar chansen att visa hela världen vem hon egentligen är. ”

Boken finns ute på era bibliotek och i bokaffärer vilken dag som helst!

P.s. Det är faktiskt Carina Jansson som översatt Stephenie Meyer-böckerna som översatt Audrey till svenska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s