Wicked lovely

Här är den! Ni vet boken som Carina rekommenderade alla Twilight-fans! Det är Carina som har översatt boken som på engelska heter Wicked Lovely. På svenska kommer den att heta Mer än ögat ser. Och författaren heter alltså Melissa Marr. Kort om handlingen:

”Aislinn är sjutton år och en till synes helt vanlig tjej. Men hon är ganska ensam, dock har hon världens bästa killkompis, Seth. Han är en piercad och  tatuerad outsider som de flesta tjejer brukar falla för. Alla utom Aislinn, för skulle de gå över gränsen skulle det nog innebära slutet på deras ovärderliga vänskap. Men Aislinn är allt annat än vanlig – hon ser mer än andra. Precis som sin mor och mormor är hon ‘synsk’ och kan se de osynliga. En gåva som hon helst skulle slippa. För de osynligas värld är både vackrare och grymmare än något öga skådat. Nu hemsöker de henne. Uppvaktar henne. Men vad är det egentligen de vill henne?”

En modern saga som vi får vänta på en hel sommar – i augusti finns den på ett bibliotek nära dig.

One comment

  1. Ida A

    Men den är värd väntan, en mkt bra bok som lyckas blanda det vardagliga med det fantastiska. Och jag diggar verkligen slutet, kanske inte helt konventionellt, men det är det som är så bra.Väntar just nu på leverans på den fristående fortsättningen ”Ink Exchange” vi får se om den är lika bra. Jag gillar när man gör fortsättningar inom samma värld men inte nödvändlgitvis med samma historia och bifigurer från den tidigare historien får komma till tals istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s