Skräm upp dej själv lite i sommar!

Två nya deckare på ingång folks! Femte boken med Tommy och Flisen. Många 12, 13-åriga killar verkar har blivit helsålda på den här serien. Problemet enligt vissa är bara ”att böckerna ser så töntiga ut att man nästan inte vill läsa dem” (tips till förlaget!). I vilket fall så släpps Livsfarliga miljoner i slutet av maj/början av juni. Den här gången handlar det om en stenrik hypokondriker som Tommy och Flisen bekantar sig med. Men Valter, som mannen heter är inte bara rik utan skum också. Snart börjar det försvinna pengar till höger och vänster och ingen verkar riktigt veta var de tar vägen. Weird!!

De skyldiga är en ny bok av författaren Lena Ollmark. Huvudpersonen i boken är Sara som nyss har flyttat med sina föräldrar till en liten ort långt ute på landet. Sara vantrivs otroligt mycket. Hon har ingen att vara med och det finns inget alls att göra på det nya stället. Men så en dag börjar det hända grejer. Det börjar brinna på flera ställen i samhället. I Saras skåp i skolan brinner det också, och snart drömmer hon mardrömmar och vaknar med märkliga rivmärken på händerna… AARGH! Boken finns i en hängmatta nära dig i juni.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s