Arrrrgasso!

Vi har sagt det förut och säger det igen. Vad vore bokvärlden utan Argasso? Jag ljuger inte om jag säger att jag varje dag får minst två frågor om Argasso-böckerna. En hel massa unga läsare fullkomligt älskar dessa böcker. Och precis när jag hade börjat bli orolig att det inte skulle komma fler böcker av författaren som skrev Röster eller fler av författaren som skrev Gangsterbröder eller för den delen en uppföljare av Avhopparen så får jag det serverat på mitt bord. I höst kommer de!

Redan i september får vi veta hur det går för Simon i Pulverland. Nästa bok om honom heter Beskyddaren och kommer handla om en krypskytt som är efter den nye knarkbossen och hans närmsta medarbetare.

Lee Weatherlys nästa bok kommer inte handla om mobbing utan om Sarah som har blivit övergiven av sin mamma. Trots att Sarah och hennes mamma bara bor några kilometer iväg från varandra vill Sarahs mamma inte ha med henne att göra. Detta gör att Sarah bevakar varje steg mamman tar. Hon tänker hämnas. Hur det går får ni veta i november då boken kommer ut.

Nigel Hintons nya bok handlar inte om mord på samma sätt som i Gangsterbröder. I Utpekad handlar det istället om Nathan, vars pappa anklagas för mord. Nathan gör allt som står i hans makt att hjälpa sin pappa men räcker det? Boken kommer lagom till jul – i december!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s