The Saga of Darren Shan

VampyrprinsenSå här kommer omslaget till del 6 i serien Legenden om Darren Shan att se ut! Ni vet de där rysliga böckerna som jag brukar tjata om. Vampyrprinsen kommer ut i september 2008. Del 7 (Hunters of the Dusk) och 8 (Allies of the Night) finns på engelska, men det lutar åt att sjuan kommer på svenska mars 2009 (de vet inte säkert på förlaget eftersom boken inte är översatt ännu). Det dumma med böckerna är att de slutar mitt när det är som mest spännande… men jag kan ändå inte hålla mig ifrån dem när de kommer. Jag måste bara få veta hur det går för Darren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s