Heja TwilightSweden!

Från början fanns det två bloggar. Men Jennifer och Stephanie, båda 16 år och stoora Twilight-fans, fann varandra, bestämde sig för att skapa en sida tillsammans och nu är den klar. Idag presenterar de TwilightSweden, en fansite tillägnad Stephenie Meyers fantastiska Twilight-serie. Oh yeah, tycker jag!

Här kommer vi fans att hitta ett stort bildgalleri, massor med färska nyheter, tävlingar, podcast, forum, fakta om böckerna/filmen/skådespelarna/Stephenie Meyer och musik! Jag har bara hunnit slå en snabb blick på sidan, men den lovar gott! Inte minst forumet som har varit igång i ett par veckor. Kolla in bums!!

  1. Stephanie

    Hejsan!Det var jätte kul att se att ni skrivit om oss! Jag och Jennifer blev jätte glada :DVi skrev ett inlägg om det på vår sida :)Ha det så bra!/ Stephanie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s