Amor anfaller!

Det är inte bara jag som blivit tokkär i vår. Det har också Artur blivit. På ett sånt där nipprigt, galet sätt som kryllar hjärtat. Em skrev tidigare i år om att Mårten Melin skulle släppa en ny bok och nu har jag läst den! Amor anfaller! innehåller en riktigt snurrig kärlekshistoria med huvudpersonen Arthur, 11 år. Han har tre stora problem i sitt liv. Han är kär i Tammi som inte är kär tillbaka, Tammi går dessutom i trean (och är alltså 2 år yngre än Arthur) och inte nog med det – Tammis bästa kompis är dessutom Arthurs lillasyrra.

Det hela blir ännu mer komplicerat när Arthus bästa kompis Adams stora förälskelse frågar chans på Arthur!

Jag tycker om att huvudpersonen är en kille som blir snorkär. Det var ju likadant i Jävla Lucia (som jag nog tyckte mer om än Amor anfaller!) En härligt kärleksfull bok att läsa i vårsolens sken. Glöm inte att kramas lite med någon söt emellanåt. Eller kanske akta er lite för Amor, den lilla fete ängeln som gör att folk blir kära och galna.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s