Spänning i historisk miljö

Fallet med den försvunne detektivenIdag har jag spanat in en ny bokserie… Pojkarna på Baker Street av Anthony Read handlar om en grupp gatubarn som hjälper den kände detektiven Sherlock Holmes att lösa deckargåtor i Londons mörkaste gränder. I december kom den första boken Fallet med den försvunne detektiven och till hösten kommer del två – Fallet med den olyckliga tankeläsaren. Ett stort plus också för texten som är luftig och inte alls jobbig att läsa 🙂 Läs mer om böckerna på Flaskposten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s