Denna veckan läser jag…

Vargbröder. Jagad av klanernaVäktarens hemlighetAlla fortsättningar är här! Den fjärde delen i serien Vargbröder – Jagad av klanerna är den bästa hittills! Har ni kollat in Vargbröders supercoola webbsida hörni?!

Väktarens hemlighet kunde jag knappt sluta läsa igår kväll. På min bibbla är det inte så många som har hittat till serien om Tom Ward, den sjunde sonen till den sjunde sonen, som tar plats som lärling hos traktens väktare, som kämpar mot häxor, boggartar och andra väsen. Jag undrar varför?! Är det de mörka och lite murriga omslagen eller är det tjockleken? De är värda att öppnas, det kan jag absolut lova!

Det var inte längesen jag läste Vampyrernas berg heller, och nu har Prövningarnas tid kommit. Den förra slutade lite väl plötsligt, så nu jag längtar efter att få läsa om hur det går för Darren i de livsfarliga prov som ska visa om han är värdig att tas upp i vampyrernas gemenskap eller inte.

Ja, som ni ser är jag helt lost i fantasyns mörka land… Finns det någon mer som jag därute?

  1. Cecilia

    Hej!Tänkte bara tacka för alla tips jag fått här. Vargbröder tycker jag är en fantastisk serie. Tyvärr så gick det alldeles för fort att läsa den fjärde delen och nu får man vänta tills nästa bok kommer, suck. Egentligen är det ju bättre om man hittar en serie så där efter ett tag så alla böckerna redan har kommit. Så man slipper all den här väntan.Jag får väl prova Delaneys böcker så länge de har ju kommit några stycken.

  2. Matilda

    Hej!Jag tycker också jättemycket om Vargbröder och jag tycker att den fjärde boken är bäst i serien (fast den heter faktiskt Jagad av klanerna :)).

  3. Kajsa T

    Guud, jag älskar bara Väktar-böckerna. De går snabbt att läsa men de är en bland de bästa fantasyserierna jag har läst. Tips, Läs Naomi noviks böcker också alla människor 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s