Tystnadens hus

Tystnadens husMagnus Nordin kommer i höst ut med en ny deckarhistoria. Fast den här verkar vara lite mer psykologisk än de tidigare böckerna. Tystnadens hus handlar om ett syskonpar som har gömt sig i ett hus. De gömmer sig för en sekt (”religiös grupp som markant avviker från den eller de religiösa huvudlinjerna i ett samhälle” enligt NE), men det visar sig att det inte är så lätt som de tror. Och mystiska figurer dyker upp… I augusti kommer boken som mina högstadiekids kommer kasta sig över.

  1. lena kjersen edman

    Hej du som går på högstadiet eller i gymnasiet!Magnus Nordin skriver läskiga och läskigt bra böcker. Det gör också Joyce Carol Oates, ”The Dark Lady of American Letters”, Om de två och ytterligare tjugo jättebra författare till ungdomsböcker har jag skrivit en bok. Den kommer ut i höst och heterFANTASY och REALITY. UNGA BÖCKER!När du ska ha en bokpresentation i skolan (eller ska berätta om din favvoförfattare)så har du nytta av min nya bok, tror jag.Så säg till bibliotekarien att det ska finnas utlåningsexemplar av den. Hoppas du tycker att jag valt bra författare. Skriv och klaga annarstilllena.kjersen.edman@bredbnad.net

  2. lena kjersen edman

    fel e-adress.Ska vara så härlena.kjersen.edman@bredband.netNu blev det rätt. Hoppas jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s