Dubbelfel

DubbelfelJag tyckte mycket om Peter Barlachs första bok Inte bara tennis. Den handlade om John som förlorade sin mamma i en tragisk bilolycka. Nu kommer fortsättningen! I Dubbelfel börjar John i en ny skola i 7:an, han måste skaffa sig nya vänner och allt är inte fullt så enkelt som man skulle önska. Men så klart spelar tennisen en stor roll även i den här boken. Läs mer på Peter Barlachs hemsida. Men… ni måste vänta till september på den här godingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s