Simon & Sophie – Liv & Lovisa

Simon & SophieLiv & LovisaSimon & Sophie är en bok som många har läst under de senaste åren. Nyss släppte författaren Emma Granholm en andra bok som heter Liv & Lovisa. Många har frågat mig om man får veta mer om Simon och Sophie i den här boken. För är det inte en fortsättning? NOPE. Det är till någras besvikelse faktiskt inte det. Liv & Lovisa är helt fristående från Simon & Sophie. Falsk marknadsföring kan man säga. (Man luras med titeln + själva bokens förpackning.) Men böckerna utspelar sig i samma slags miljö och har lite samma tema. På högstadiet i en småstad, och även den här boken handlar om två ungdomar med olika bakgrund som förs samman.

En kommentar

  1. Pernilla

    Alltså jag sträckläste denna i helgen! Och nej, den är inte som Simon & Sophie, men den är MINST LIKA BRA. Det är så härligt att läsa om en tjej som inte är särskilt snäll (det finns alldeles för många snälla flickor här i världen)! Men den är hemsk också… riktigt hemsk… Läs och njuuut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s