För bra för att vara sant?

Kråkflickans återkomstGissa vem som blev jätteglad när Kråkflickans återkomst låg i paketet som kom med posten häromdagen! Jag förstås. Jag läste ju den första (Kråkflickan) för bara några veckor sedan. Kommer ni ihåg? Den gillade jag starkt.

Men tyvärr måste jag säga att jag blev lite besviken när jag läste den andra boken. Jag vet egentligen inte riktigt varför… Kanske är det att det som händer Lily i den här boken verkar alldeles för bra för att vara sant?! Jag vill i och för sig tro på att man kan bli vän med några kråkor (det är coolt), men kan man bara på ett par dagar gå från att vara utfryst av typ alla i skolan till att bli någon som alla ser upp till? Och ser de verkligen Lily för den hon eller är de bara rädda för henne? Vad tror ni andra?

Något författaren Kate Cann brukar vara väldigt bra på är att beskriva sådana där rusiga kärlekshistorier, och den mellan Lily och Kyle är absolut en av dem!

One comment

  1. Magnus

    Tack för att du länkade till min blogg. 🙂 Det där var en av de första bilderna jag tog med systemkamera, och jag var även helt grön i Photoshop. Ser nu hur risig vinjetteringen ser ut. Men det verkar ju som om du gillade den. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s