Önskestjärnan

ÖnskestjärnanDet finns författare som man gillar mer än andra. Ingelin Angerborn är en sådan. När jag för några år sedan lyssnade på när hon läste högt ur en av sina böcker, var det nästan som att bli lite småkär.

Därför blir jag så glad när jag ser att det nu i april kommer en ny bok av Ingelin. Och det är inte en ny Tilda-bok (ni vet, böckerna som alla börjar med titeln ”Om jag bara inte…”). Det här verkar vara en mer magisk bok. Den handlar om en tjej som haft en ganska sugig dag, när saker och ting gått liksom lite sursnett. Så kommer hon hem från skolan och ser helt plötsligt en stjärna som faller ner från himlen. Och det är då det magiska börjar… Boken heter Önskestjärnan och kommer ut nu i april.

One comment

  1. Pernilla

    Är det Helena Willis (Olga kastar lasso och LasseMajas detektivbyrå) som har gjort omslaget? Jag älskar hennes bilder! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s