När man ska stajla

Empire of IvoryTräffade precis en trettonåring jag känner. Frågade om han hade läst senaste Temeraire boken, Jadetronen. Han ba: ”Alltså jag läste den på engelska för typ hundra år sen, nu har jag precis läst ut Black Powder War och väntar på Empire of Ivory som kommer i september.”

*Där fick jag så jag teg.*

2 comments

  1. Sara

    Om du vill få nytt övertag kan du ju berätta att Empire of Ivory kom ut i september förra året. I höst kommer femte boken: Victory of Eagles. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s