Everybody was Kung Fu Fighting

TigerI min hand har jag den svenska översättningen av boken Tiger av författare Jeff Stone. Det är första delen i en serie som heter Fem förfäder (eller på engelska The five ancestors som har en väldigt snygg hemsida på min ära!).

Böckerna utspelas i Kina och handlar om fem kämpar som växt upp hos stridsmunkarna. De har alla fått olika namn efter sina sätt att använda Kung-fu. I den första boken Tiger får vi möta just honom, stridsmunkarnas tempel har bränts ner och någon är på jakt efter munkarnas heliga skrifter där nyckeln till de olika kung-fustilarna finns nedtecknade.

Det här liknar inget jag sett tidigare. Actionfyllt och doftande av Kina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s