Slam

SlamSam är 15 år och bor med sin mamma (som helst vill leka att hon är Jennifer Aniston från Vänner). Han älskar att skejta och har en plansch i sitt rum med den berömda skejtstjärnan Tony Hawk som han ibland pratar med om sitt liv och det som händer. Sam längtar efter att bli den första i sin familj som får studera på college, men så SLAM händer något oväntat som ställer allt på sin spets.

Jag är ju en sucker för High Fidelity som Horny också skrivit (vuxenbok) och längtar obeskrivligt efter den här bokens ankomst till bibblan. Dessutom har den ett fasansfullt snyggt omslag, vilket alltid får igång mig. Kom till mig nu bok, så jag får läsa dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s