Meg Cabot släpper nytt – igen!

IdolenJag älskar ju Mag Cabot och varje gång jag hör att något nytt är på G från henne blir jag superotålig. I juni eller i slutet av maj kommer en ny bok som varken hör ihop med Washington DC serien eller med En prinsessas dagbok. Idolen heter boken och omslaget påminner om ett sånt bokmärke som man samlade på när man var mindre. Boken verkar vara fristående såvitt jag kan se och har ingen del två än så länge. Den handlar om sjuttonåriga Jenny (Jen) Greenley som alltid har varit väldigt bra på att hjälpa alla andra när de har problem. Hon är så bra att hon till och med har fått i uppgift att hålla i skolans frågespalt och försöka lösa sina skolkamraters problem. Så klart är det hemligt och faktiskt vet inte ens Jens bästa kompis om att hon gör det. En dag får Jen i uppgift att ta hand om Hollywoodkändisen Luke Striker som ska komma till hennes skola och göra research inför en ny roll. Ingen ska veta att Luke Striker är där och vem han är – förutom hon. Ju mer Jen lär känna Lucas Smith (som är Luke Strikers täcknamn på skolan) ju svårare har hon att placera honom, vem han egentligen är. För kan verkligen en Hollywoodkändis ha riktiga känslor och bry sig om andra?

Oj, oj vad sugna ni blev nu på att få läsa om hur det går! Ni får snällt vänta till juni..

  1. etheline

    Meg är ju en författare som har gett ut sjukt många böcker, och har många på g också. Hur som helst, tänkte bara säga att han heter Luke Striker och inte Lucky 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s