Listigt

Innan jag dörEn bok om att påbörja, avsluta och att skriva listor. Jag har alltid gillat att skriva listor, dels över vad jag måste komma ihåg att göra men också över större viktigare saker i livet. Tessa är 16 år och skriver sin totala lista. Hon är nämligen sjuk i leukemi och vet att hon inom en kort period inte kommer finnas mer. Och allra överst på listan to-do står något som cirkulerar i de flesta tonåringars hjärnor… att bli av med oskulden.

Boken är författaren Jenny Downhams debutbok. Här kan du läsa mer om henne.

  1. Maria

    Oh my. Det här blev verkligen en favvobok efter läsning. Ville inte läsa för fort för då skulle den ju ta slut… men ojoj, svårt att beskriva känslan efter utläsning mer än just magisk. Tack Jenny Downham.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s