Ny Sussoserie

Jag såg honom först!Maj verkar vara den stora boksläpparmånaden. Eva Susso som skrivit en massa härliga böcker (bland annat om Hanna och Leonardo, för att inte nämna de om Vivianne) kommer ut med en ny bok. Och det verkar faktiskt vara den första delen i en serie.

Jag såg honom först heter boken som utspelar sig bland klasskompisarna i en 7:a. En dag börjar det en ny kille i klassen med det koola namnet Edgar Flemming. Diana har såklart spanat in honom. Men det har två av de andra tjejerna också gjort. Vem tar vem?

Håll utkik i maj!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s