Jagad

Ok. Jag erkänner. Jag läser nästan aldrig science fiction eller obeskrivligt läskiga böcker. Kalla mig tråkig, bara gör det. Den här boken måste jag nog ändå läsa. Fastän den verkar innehålla allt det som gör att jag inte ens vill börja läsa.

Kevin Brooks har skrivit en hel del böcker som kommit ut på svenska (Johnny Delgado, Martyn Pig, Om jag inte hade sett honom mfl…)

Robert har haft ont i magen en längre tid och ska till vårdcentralen för att kolla så att allt står rätt till. Men det visar sig att det sker något otroligt i Roberts mage. Istället för vanliga grejor som tarmar, magsäck och lever är Roberts mage full av ståltråd, plast, just det som INTE ska vara i en mage.

Det här ska vara en spännande, actionfylld historia som jag iallafall inte vill låta bli att plöja. Men jag måste vänta till maj. Bajs.

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s