Äventyret fortsätter!

Vargbröder. Jagad av klanernaVilken lovely bokvår vi har framför oss hörni! Nu är den fjärde delen i serien om Vargbröder på gång. Den 31 mars kommer Jagad av klanerna och den fantastiskt spännande berättelsen om Torak, Renn och Ulv fortsätter! De kommer att möta mörker och faror som de aldrig tidigare skådat, mer skrämmande än någonsin… Vargbröder utspelar sig för 6000 år sedan och handlar om kampen mellan det goda och det onda, ljuset och mörkret. Om ni inte läst de första böckerna skynda er att göra det NU (Vargbröder, Havets fångar och Demonernas port)! Ni kommer att hinna, jag lovar – när man väl börjat kan man inte lägga dem ifrån sig.

6 böcker allt som allt kommer det att bli. Vill du förresten veta mer om författaren Michelle Paver? Besök hennes webbsida här.

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s