Nollan

Den här boken kanske ser lite trist ut men MY GOD vad spännande! Nollan av Beth Goobie handlar om Sofie också kallad ”Nollan”. Sofi är en sjuttonårig vanlig tjej med ett väldigt dåligt självförtroende. Sofi tycker att hon alltid gör fel saker, säger fel saker – allting som kommer från henne är fel helt enkelt. Hon önskar att hon en gång för alla kunde lära sig att vara så som hennes pappa skulle vilja att hon var. För om hon bara kunde göra det som han tycker är rätt kanske han inte behöver bli så arg och slå henne. Sofis liv är en enda plåga. Hon måste vara försiktig var hon än går, vara noggrann med att dölja sina blåmärken, inte göra grannarna nyfikna och framförallt svara rätt på frågor när Åsa på socialen vill veta hur det är hemma. Men det blir svårare och svårare för Sofi att dölja vad som händer hemma när ingen ser. Och snart orkar hon inte hålla tillbaka mer..

En lättläst bok för dig som gillar böcker som känns verklighetstrogna. LÄS!

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s