Om Eclipse-boken och Twilight-filmen

EclipseFör alla som undrar och vill veta. Eclipse av Stephenie Meyer kommer ut på svenska i september i år. Inget exakt datum är satt. Typ 8 månader kvar.. By the way är det Robert Pattinson som ska spela Edward i filmen Twilight som kommer ut i december 2008. Känner någon igen honom? Tjejen  så klart Bella (Kristen Stewart). Blir nog mycket bra skulle jag tro.

 

20 comments

 1. Ellinor

  åh! eclipse! jag vill läsa den på svenska också, även fast jag nu typ kan hela på engelska utantill. bästa böckerna!

 2. Ellinor

  ingen, då menar jag ingen, kan efterlikna hur den riiktiga överdrivet gudomliga vackra edward cullen ser ut! visst, Robert är sjukt snygg, men bara för att vara mänsklig. edward cullen är inte mänsklig! han kan inte efter liknas. but still, jag tycker fortfarande att det är helt sjukt underbart att dom ska göra twiligt till film. snacka om att jag ska köpa den. knarka den om & om igen. kan man längta mer?men. edward cullen, min edward cullen, kan inte efterliknas.jag längtar!förresten, är du säker att det blir dessa två nu då? för inann var det ju snack om Henry Cavill (stavning?) som edward och hon i Lemony Snicket filmen, som bella, emily någonting. det ändras hela tiden. hur har du fått reda på detta?tack iaf, och skrev massa mer om drogböckerna nr 1. 🙂

 3. johanna

  Hej!jag har hittils bara läst new moon men asså ja fastna med en gång=)bara hur hon beskriver hur vacker edward är så kunde ja inte sluta läsa.Jag längtar tills filmen kommer ut.Ja önskade att jag hade en Edward hemma=P

 4. johanna

  ja blir så irriterad att inte gaspard ulliel får spela edward cullen.robert pattinson passar ju inte alls som edward!

 5. Belle

  Jag längtar verkligen tills filmen kommer ut! Ingen kan se så bra ut som Edward Cullen och de andra i Cullen-familjen! Jag ska få Eclipse och sen ska jag få de två första böckerna i födelsedagspresent på svenska. Asså har läst de två första delarna typ…3 ggr var elr nåt!!!!

 6. Belle (Izabelle)

  Jag skulle nog föredra Henry Cavill som Edward i filmen, men det blir säkert bra som det e.Jag skulle GÄRNA ha en Edward som pojkvän!

 7. Belle

  Min stora idol i boken e Alice Cullen och Bella såklart! Jag tror att jag e mest Alice, lite impulsiv och bryr sig inte om vad andra tycker.

 8. Ullis

  Jag verkligen älskar boken, har läst den två gånger på en vecka, men jag vet inte om jag vill att de ska göra film på den. Böcker är MYCKET bättre än filmer, filmer sabbar ofta om de inte är väldigt väl gjorda. Jag hade läst Eragon och längtade verkligen på att den skulle komma på film men det blev en STOR besvikelse, filmen var kass!!!!!!!!!! Typ ingenting stämde med hur Paolini hade beskrivit saker och hur man själv hade föreställt sig det. Hoppas verkligen att Twilight är bättre, men hur stor är chansen att de hittar en människa lika snygg som Edward……….

 9. Anna

  Jag älskar värkligen dom där böckerna! Kan knappt vänta på att eclipse kommer på svenska! Har någon nåt tipps på vad jag kan läsa under tiden??? skulle bli jätteglad om jag fick tips!!! 🙂

 10. Mik

  Helt galen i böckerna!!! när jag väl började läsa kunde jag bara inte läsa, stäckläste ”om jag kunde drömma” och ”när jag hör din röst” på en kväll! Blir helt galen på att vänta på resten av böcker och filmen såklart =) Kan inte sluta tänka på böckerna helt enkelt, det är det enda som är i min tankat för tillfället.. Låter sjukt kanske men jag är seriöst helst galen i böckerna….. och i Edward 😉

 11. Mikaela

  jag läste ”Om jag kunde drömma” på två dagar, jag blev alldeles fängslad av boken!! har ALDRIG läst nåt bättre! jag började söka på internet och så såg jag att det finns fortsättning till den första. Nu måste jag bara få tag på den.. Kan inte vänta på filmen heller, fast jag tror att boken är bättre 🙂 så är det oftast. När jag läste på ”om jag kunde drömma” blev jag själv nästan helt svag för edward.. ja e helt beroende av domhä böckerna!!

 12. Mik

  jag vet, seriöst, jag kan inte vänta på att dom sista böckerna och filmen ska komma ut, även fast det kmr dröja ett bra tag.. Vill veta hur det kmr gå med Bella och de hon vill 😉 När man väl börjat läsa kan man helt enkelt inte sluta, jag åt inte på en hel dag p.g.a att jag läste x)

 13. linn

  hej, jag tycker gasperd ulliel är vad fan han heter passar som edward, absolut inte robert:P älskar verkligen twilight<333

 14. sara

  Gaspard skulle rollen som Edward enligt mig. Han har allt; rösten, den bleka hyn, smala men ändå muskulösa kroppen och t o m det sneda leendet. Emily Browning skulle nog vara asbra som Bella.Jag kan inte väntaaaaaaaa på Eclipse! :OTwilight-serien är alldeles underbar, gråter hela tiden när jag läser den för att det är så sorgligt, och för att Edward inte finns på riktigt. 😉

 15. Sandra

  Att skriva att Twilight-serien är den bästa som någonsin skrivits och är helt fantastisk, är inte ens nödvändigt, alla som har läst dem vet redan detta.Självklart är Edward min stora idol men jag verkligen ÄLSKAR Jasper och han som ska spela honom i filmen – Jackson Rathbone – är helt enkelt urgullig!Jacob är lite upp och ner, typ – han är ju såå himla gullig och charmig i ena stunden; i nästa är han tjurskallig och envis, men man måste ju ändå älska honom! Fast när han kysste Bella sådär på tältplatsen i Eclipse blev man inte så glad, men det redde ju ut sig – hoppas han hittar sin riktiga själsfrände, sin Emily.Herregud vad jag längtar efter Breaking Dawn!!! 😀 Helt obeskrivligt bra, men tänk när allting är SLUT! Kommer gråta floder – bäst för SM att slutet blir makalöst! Längtar också efter Midnight Sun; ska bli otroligt intressant att läsa ur Edwards perspektiv! =)

 16. Sandra

  PS: Glöm inte köpa Eclipse Special Edition så får man ett kapitel ur Breaking Dawn i boken! :DPPS: Vart kan man bli vampyr? ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s