En efterlängtad..

BrevvännenMed risk för att bli tjatig. Författarinnan till Odjuret, Ally Kennen kommer med en fristående fortsättning, Brevvännen, i augusti. Brevvännen handlar om Stephens (huvudpersonen i Odjuret) lillebror Chas. Så här står det på förlagets sida:

”När 15-årige Chas hittar en websida som uppmanar folk att brevväxla med dödsdömda fångar, tror han att det kommer bli spännande att få brev från en mördare. I breven han skriver låtsas han vara sin egen mamma. Men svaren han får är både märkliga och skrämmande, och när hans nya brevvän oväntat friges, vänds Chas redan problematiska liv upp-och-ned, och han vävs in i en livsfarlig spiral av lögner och missförstånd. Chas är yngre bror till Stephen, huvudperson i Kennens debutroman Odjuret. I Brevvännen får vi följa Chas, som bor i förorten med sin dysfunktionella mamma och mormor, och vad som händer honom när han fattar det ödesdigra misstaget att brevväxla med en mördare.”

Jag har läst den på engelska och vet hur det går. Ni där ute får bara inte missa den.. Promise!

  1. Jonna.

    Hej.jag har läst den på egelska , jag också :)den som inte läser missar absolut någonting!helt galet bra!läskig. trevlig. (speciellt om man som jag föreställer sig chas som en otroligt snygg person..)men still sist igen.skitbra.xoxo.

  2. Ellinor

    ja! så bra, den måste jag läsa. jonna sa att den var svår att fatta på engelska, så det är bra att den har kommit på svenska nu. pernilla får beställa hem den också. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s