När Amor skjuter pilar hej vilt!

Amor anfaller!En ny bok av min favvisförfattare Mårten Melin. Författaren som skrev Jävla Lucia. Ni kan se här vad han mer har skrivit. Amor anfaller kommer antagligen först ut i april men jag tycker att ni bör veta om det redan nu. Hålla koll liksom. Boken ska handla om en kille som heter Artur. Artur har blivit sådär helsåld, galet förälskad i – FEL TJEJ. Hur vet han att det är fel då, kan man undra? Jo, tjejen som Artur är förälskad i heter Tammi och är TVÅ år yngre än Artur och dessutom kompis med Arturs lillasyster Ronja. Det verkar vara en helt omöjlig kärlek, eller? Låt säga att det skulle vara omöjligt, hur får man då kärleken att svalna och gå över? Den som vill veta det får vänta till april!

En kommentar

  1. sofia

    jag längtar också efter Amor anfaller!!! Mårten är så bra! Gillar Jävla Lucia men även Susanne och den lilla grisen samt Varm tass i mörkret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s