Julklappstips

Nu är det ju i slutet av terminen och betygen ska snart vara satta. Vad kan vara bättre än att tipsa om hur man får bättre betyg?

I flera artiklar har jag stött på en ny bok skriven av ung kille. Den handlar om hur man får MVG i alla skolämnen. Författaren Raman Mehrzad hade MVG i alla skolämnen när han gick ut gymnasiet. Nu vill han ge andra råd om hur man kan få det.

I boken MVG i allt – Hemligheterna med att få högsta betyg i skolan skriver han om allt från att ställa rätt frågor, hur man lär känna sin lärare, hur klasskompisarna kan hjälpa dig att få MVG till praktiska tips. En rolig julklapp till någon skoltrött, månne?

 

2 comments

  1. Amoroso

    Hehe, det låter som MVG handbok för psykopater 🙂 Blir intresserad av att läsa denna. Har föresten ett litet inlägg i min blogg om bloggutformning. Lämna gärna en liten kommentar. Hoppas att helgen blir riktigt härlig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s