Nya godingar 2008

Alltså man blir lite smått hetsig när man kollar på nästa års böcker! En hel del bra grejer var det där. Ganska många uppföljare men också några nya höjdare som till exempel Nick & Norahs fulländade låtlista. Den verkar så himla bra! Min favorit i årets fantasyflod var Hans Majestäts drake av Naomi Novik så därför är jag extra spänd på fortsättningen som ska heta Jadetronen. Har jag missat någon superduper bok så påminn mig! Please…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s