En efterlängtad fortsättning…

Snacka om att jag har haft många elever som frågat efter fortsättningen på Carole Wilkinsons succéserie om Ping och hennes äventyr med drakarna. Nu har den tredje boken Drakmåne snart översatts till svenska (den beräknas ges ut till den 30 april nästa år) och jag vet redan tre stycken som kommer hoppa högt av lycka.

Serien om Ping är ett riktigt äventyr. Det börjar i största elände, Ping hålls som en slav hos en drakväktare och sköter om både honom och de kejserliga drakarna. Allting förändras när Ping upptäcker ett ägg hos drakhonan och äventyret kan börja… Både tjejer och killar gillar böckerna om Ping. Det är böcker för dig mellan 10-16 år som gillar andra världar, mystik, äventyr och drakar, såklart! Första boken heter Drakväktaren, den andra heter Purpurdraken och så kommer den sista boken snart… Drakmåne!

3 comments

  1. Ellinor

    my god också. jag som lovade mig själv att int låna en bok till. men denna bara måste jag ju ha! så typiskt. men, jag får prioritera. men vänta, måste första kolla om jag läste ut tvåan. jag tror jag läste den mitt i närjaghördinröst – hysterin, så det kan hända att den inte är helt utläst. får låna den med då. dom är sjukt bra. 🙂

  2. Pernilla

    Du får låna dem! Jag lovar 🙂 Ska kolla om vi har beställt den, annars gör jag det, och så reserverar jag den till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s