Lockande…

PersikosommarDen här finfina boken har jag smugit runt ett tag nu. Har liksom inte kommit mig för att skaffa hem den. Men nu ska det vara ändring på det.

Så här står det på förlagets hemsida om den:

Murphy McGowen har rykte om sig att vara den vildaste tjejen i Bridgewater och har en förmåga att slingra sig ur de knepigaste situationer. Men när hon åker fast för stöld på Darlington Orchard måste hon betala av skulden genom att plocka persikor under den stekande solen.

Leeda Cawley-Smith har den lenaste hy hennes pojkvän någonsin smekt. Olyckligtvis tycker inte Leedas föräldrar att han bör smeka den något mer. Istället för att få tillbringa en underbar sommar på stranden blir hon ivägskickad till sin farbrors persikoodling.

Birdie Darlington brukade älska att springa runt på familjens persikoodling. Men nu när hennes föräldrar ska skiljas och persikoodlingen är nära konkurs vill hon inte se en persika till – synd att hon inte har något val.

Ihopfösta på Darlington Orchard kommer Murphy, Leeda och Birdie att upptäcka vad sann vänskap innebär, hur man hittar söta pojkar bland söta persikor och, självklart, hur man plockar den perfekta persikan. Trots att det inte börjar så bra är en sak säker – det kommer bli en saftig sommar!

Jag lovar en mer utförlig recension skriven av mig alldeles snart!

2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s