Förvirring?

Över näktergalens golvJag glömmer aldrig känslan i den första delen om Otoriklanen Över näktergalens golv. Boken utspelas i en gammaldags historisk tid med övenaturliga grejor och jag blev så sugen på att åka till Japan! Dofterna smög sig ur boken och landade mitt i lyckocentrumet i min hjärna.

Nu väntar jag bara på den femte delen i serien om Takeo. Eller för att förvirra det extra mycket. De tre första böckerna är en triologi. Den fjärde boken utspelas 15 år efter den tredje boken slutat (en så kallad sequel). Den femte boken som kommer nu är en prequel, som beskriver tiden innan den första boken.

Fortfarande förvirrad? Var inte det! Grabba tag i Över näktergalens golv om du fortfarande inte läst den och dröm dig bort till ett annat land och en annan tid för en stund. Du har aldrig rest billigare! (Sen kan du triologia, prequella och sequella bäst du vill!)

Böckerna passar dig i högstadiet som gillar en övernaturlig fantastisk historia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s