Lite olika tips

OdjuretEftersom det är höst i mitt hjärta så gör jag faktiskt inte mycket annat än läser just nu! Jag har precis läst ut den OTROLIGT spännande och löjligt bra boken Odjuret av Ally Kennen (som jag skrev om på bloggen nyss). Läs den!

Jag har läst en annan ny bok som jag faktiskt inte fastnade för. Lilis dagbok av Valérie Dayre. Boken handlar om tolvåriga Lili som ska åka på bilsemester med sina föräldrar men istället blir övergiven (av föräldrarna) på en rastplats intill en motorväg. Hon lever som en hemlös där vid den stora vägen, med en hund som enda sällskap. Snart förstår man som läsare att något inte stämmer och så strax därefter tar händelserna en ny vändning. Och läser man på lite till och så gör författaren ytterligare en sväng så man nästan blir yr i huvudet. Jag tror att om man gillar både bra och dåliga överraskningar så ska man läsa den här boken. Då kan den nog vara jättebra och ovanligt skriven. Från 11-12 år.

Nästa bok som jag ska sätta tänderna i är Kate Canns Hon släpper dig aldrig. Jag älskade böckerna om Colette & Art (Dyk i, Djupt vatten, Över Ytan, Göra slut) så jag litar på att Kate Cann har skrivit ännu en bok för mig. Kanske för dig också? Från 13 år och uppåt.

Sist men inte minst vill jag rekommendera Luckan i golvet och andra skräckhistorier av Lena Arro. Det är en perfekt bok för dig som är 9 år och uppåt. Läskiga skräckisar som man läser och sen har man typ inga naglar kvar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s