Ett odjur till

Odjuret”Såna som ni ska inte finnas i det här landet”, säger folk till Elias och hans pappa. De är på en flyktingförläggning i Sverige. En dag kommer kuvertet. Med beskedet. Om att de inte får stanna. Innan de ens hunnit öppna det välkända kuvertet bestämmer de sig för att fly. Fly bort från polis och överleva helvetet från landet de nyss lämnat. De tar sig uppåt landet, så långt de orkar, men Elias pappa skadar sig och allt verkar gå åt skogen. I skogen bor däremot någon som kanske kan hjälpa dem. Eller är det ett odjur?

Odjuret av Genberg, för dig i 5:an och uppåt, tycker jag. En spännande och härlig bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s