Deckarhistoria på kyrkogården.

Änglar på SkogskyrkogårdenKalle Skavank är en speciell kille. Han har bara en fot, bor ensam med sin pappa och jobbar extra i pappans kiosk (som under en dag bara ger några hundralappar i vinst). Dessutom är han en hejare på att lösa knepigheter. I Änglar på Skogskyrkogården (andra boken om Kalle) kommer en dag prästen i samhället Kalle bor i och ber om hjälp. En ängel från kyrkan har försvunnit, och inte vilken ängel som helst. En dödsängel. Prästen är dessutom helt övertygad om att onda andar har ett finger med i spelet eftersom övervakningsfilmen visar upp något väldigt mystiskt. Kalle måste använda all sin list och sina kontakter.

Det här en bok för dig från 2:an och uppåt. Boken är en lättläst deckarhistoria med häftiga teckningar i manga-stil. Och jag kunde som vanligt inte lista ut vem som var den skyldige…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s