Jävla Lucia!

Jävla LuciaMartin går i sjätte klass och är så himla kär i Leena. Det liksom räcker med att Leena ler lite så blir Martin helt svag. Men som det är nu tittar Leena knappt åt Martins håll för han är inte bland de coolaste i klassen om man säger så. Så en dag dyker en ny tjej upp. Hon heter Lucia och ska börja i klassen. Lucia får fröken att rodna flera gånger och hon är inte alls rädd för att sätta sig upp mot människor som hon tycker har fel. Men hon har också en annan förmåga som till exempel att få råttor att flyta upp i skolans äckliga fisksoppa och att få klassens kaxigaste (och störigaste) kille att pissa på sig mitt på skolgården. Vem är denna Lucia och var kommer hon ifrån? En dag får Martin ett mail som gör att han förstår lite mer… Läs, läs, läs! För dej som är 10 år och uppåt.

  1. Maria

    Mycket bra bok! Annorlunda och härligt eldig story, just love it! Ska rekommendera till alla kärlekstörstande smådjävlar på skolan 🙂 Tack Mårten, för underbar läsning!

  2. Pingback: 7 #bookfacefriday | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s