Fantastisk, hemsk, sorglig och grym

Jag har läst en helt fantastisk, hemsk, sorglig och grym bok. Med grym menar jag verkligen grym som i hård, hemsk. En andra chans av Anne Cassidy. Boken har tre huvudpersoner: Alice Tully, Jennifer Jones och Kate Rickman. Att dessa tre namn har en hel del gemensamt, är något blir man smärtsamt medveten om när man läst ut boken. Man kan också säga att boken handlar om en flicka som mördade en kamrat när hon var tio år. Sedan satt hon i fängelse i sex år. Nu försöker hon leva ett normalt liv under skyddad identitet. Medierna är henne i hälarna och historien om ett barn som har mördat ett annat barn och sedan släppts fri – är precis vad människor vill läsa om i tidningarna. Boken kräver en van läsare men alla från 13 år och uppåt kan läsa den; det kräver bara en hel del… Mod och styrka inte minst.

One comment

  1. Maria

    Har köpt in boken till bibblan, men just nu är det eeeeextremt mycket böcker bredvid sängen 🙂 Men jag måste ju läsa den här också! So little time, so many books. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s