Argasso gör det riktigt spännande…

Det finns ett bokförlag som jag gillar stenhårt. Argasso heter det, och de ger ut böcker som både är spännande, fängslande och lätta att läsa. Idag har jag läst Vittne. Författaren heter Robert Swindells och skriver så man bara måste läsa.

Boken handlar om Victor som får en digitalkamera i födelsedagspresent. Han har verkligen längtat efter den där kameran och måste ge sig ut på en gång för att plåta. Men. Han hamnar mitt i nånting. En bil dyker upp som från ingenstans, ut hoppar en kille i luvtröja och krossar fönstret till en guldsmedsaffär. Victor blir alldeles skakig. Men i en ren impuls tar han upp sin kamera och börjar plåta. Ett kort, två, tre och sen ännu fler. När polisen dyker upp på brottsplatsen, och tjuvarna sen längesen försvunnit gör Victor det också. Han vill inte bli inblandad. Men ibland kan man inte välja. För någon har sett Victor ta kort. Och denne någon… Jag berättar inte mer! Det här är en superspännande bok för dig från klass 5 och uppåt. Scary läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s