Så mycket ensamhet

Det var lugnt på jobbet så jag passade på att läsa Majas morsas kompis sambo och andra noveller av Katarina Kieri. Den går rakt in i hjärtat! Boken består av elva noveller som handlar om olika människoöden. Men berättelserna hänger ändå samman, eftersom samma personer är med i flera av novellerna. Alla går till exempel i samma gymnasieskola (förutom Margareta då, men hon är lärare på skolan).

Det som är så bra med den här boken är att man förstår att alla känner samma rädsla, längtan och ensamhet som man själv. Sist i boken tänker Armin: ”Om vi bara hade kunnat finnas för varandra”. Och det är väl just det som är vår oförmåga när ensamheten river som värst – att se människorna som finns runtomkring oss?!

One comment

  1. Pingback: Kieri prisad « Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s