När det känns som allt ska ta slut

Inte bara tennis är den sorgligaste bok jag läst på länge. Författaren heter Peter Barlach och han skriver om en kille som förlorar sin mamma i en bilolycka. Egentligen skriver Peter om sig själv, men i boken heter killen Johan. Han är elva, men ska snart fylla tolv.

”En vinterlördag, när John är hos en kompis och spelar tevespel, ringer hans pappa och tonen är inte den vanliga. ‘Det brukar ta ungefär tio minuter hem, om man springer tar det fem. Jag vet att jag har bråttom, jag borde springa, men jag har kängor och är redan andfådd. Jag försöker tänka att det inte har hänt något, men det vet jag ju att det har.'”

Det sorgligaste är, som en tjej på bibblan där jag jobbar sa, att man tänker på att det kan hända en själv… På författarens hemsida, får du ett smakprov ur boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s